NΕΟ YPSILON

ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΥΛ.​.​

Συνήθως οι επιλογές, κρύβουν
κάποιες παραχωρήσεις.
ΟΧΙ πια.​.​

​ΣΤΥΛ

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΤΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ Η ΑΝΕΣΗ ΣΕ COMPACT ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ;​

WHY NOT?

Τώρα το στυλ έχει νέα διάσταση. Συγκεκριμένα, 3 μέτρα και 84 εκατοστά. Μπορεί το νέο Ypsilon να είναι μικρό σε μέγεθος, είναι όμως εξαιρετικά «μεγάλο» σε άνεση και πλούσιο σε εξοπλισμό. Μοναδικό και συγχρόνως προσιτό στον καθένα.​​​​​​​​​​

Ηλιοροφή GranLuce

Η πανοραμική ηλεκτρική ηλιοροφή GranLuce είναι ένα πραγματικό παράθυρο στον ουρανό. Η συνολική γυάλινη επιφάνεια καλύπτει το 70% της οροφής και αποτελείται από δύο ανεξάρτητες επιφάνειες, η εμπρός κινούμενη και η πίσω σταθερή.

​​​​

ΜΑΣΚΑ

Η τελειότητα κάνει τη διαφορά. H καμπυλόγραμμη μάσκα τονίζει την ισχυρή προσωπικότητα του Νέου Ypsilon. Οι γρίλιες της μάσκας έχουν πλέον οριζόντια φορά, δημιουργόντας έτσι ένα νοητό δόρυ. Στην ουσία πρόκειται για την αναβίωση της μάσκας των '60-'70. Με αυτό τον τρόπο εκφράζεται η κομψότητα και το στυλ που επιβεβαιώνουν το τολμηρό και ασυμβίβαστο ταμπεραμέντο του νέου Ypsilon.

​​​​​

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ BI-XENON

Οι μπροστινοί προβολείς τεχνολογίας Bi-Xenon εξασφαλίζουν μεγαλύτερο οπτικό πεδίο και καλύτερη φωτεινότητα. Παρέχουν τριπλάσια ισχύ φωτεινότητας, έχουν τριπλάσια διάρκεια ζωής και καταναλώνουν λιγότερο από τους συμβατικούς προβολείς αλογόνου. Επιπλέον, το ελλειπτικό τους σχήμα, χαρίζει στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου εξαιρετικά δυναμική εμφάνιση.

​​​​​​​
#Header#

ΧΡΩΜΑΤΑ

Ταιριάζει απόλυτα με το προσωπικό σας στυλ.
Ένας μοναδικός χαρακτήρας, που μπορεί να διαμορφωθεί με περισσότερους από 600 συνδιασμούς.
Το νέο Ypsilon προσφέρεται με μία γκάμα ολοκαίνουργιων χρωματικών συνδιασμών και 16 επιλογές εξωτερικών χρωμάτων.
2 χρώματα παστέλ ειδικής σειράς και επεξεργασίας τριπλής επίστρωσης.
B-Colore. 4 συνδιασμοί εξωτερικής διχρωμίας, που ικανοποιούν κάθε γούστο και αισθητική.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ


Ο εξοπλισμός του νέου Ypsilon έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει ποιότητα ζωής: η ηχοαπορροφητική οροφή εξασφαλίζει εξαιρετική ηρεμία στην οδήγηση, η πανοραμική ηλεκτρική ηλιοροφή “GranLuce” πλημμυρίζει κυριολεκτικά την καμπίνα με φως, ενώ τα υψηλής αισθητικής καθίσματα προσφέρουν ασύγκριτη άνεση. Άνεση των επιβατών σημαίνει όμως και δυνατότητα προσωπικής διαμόρφωσης του εσωτερικού. Σε αυτή την περίπτωση διατίθενται 3 επίπεδα εξοπλισμού - Silver, Gold και Platinum - με δύο επιλογές επένδυσης στον καθένα.

​​​​​​​​​​
 • ΣΤΥΛ
 • ΜΑΣΚΑ
 • BI-XENON
 • ΧΡΩΜΑΤΑ
 • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

GALLERY

ΔΥΝΑΜΙΚΗ

ΣΤΥΛ ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Εξοπλισμένο με γκάμα κινητήρων προδιαγραφών Euro 5 - βενζίνης και diesel - επιτυγχάνει εκπληκτικές επιδόσεις με χαμηλές εκπομπές ρύπων και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
Όλοι οι κινητήρες βενζίνης και diesel διαθέτουν στο βασικό τους εξοπλισμό το σύστημα Start&Stop.​​​​​​​​

START&STOP

Το σύστημα που σβήνει αυτόματα τον κινητήρα όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιείται και τον θέτει ξανά σε λειτουργία όταν πρέπει να ξεκινήσει. Το σύστημα Start&Stop συμβάλλει σημαντικά στην εξοικονόμηση καυσίμου, τις λιγότερες εκπομπές ρύπων και τον περιορισμό της ηχορύπανσης, καθιστώντας το αυτοκίνητο ιδανικό για την κυκλοφορία στην πόλη.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΣΤΥΛ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

Με πλήθος καινοτομιών, το νέο Ypsilon είναι ένα μικρό αυτοκίνητο υψηλής τεχνολογίας που προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, ενώ παράλληλα είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED

Τα πίσω φώτα τεχνολογίας LED, εξασφαλίζουν πιο έντονη φωτεινότητα, μεγαλύτερη ασφάλεια στην οδήγηση και μοναδικό στυλ.​​​

​SMART FUEL

Ειδικός μηχανισμός που αντικαθιστά τη συμβατική τάπα βενζίνης και καθιστά τον ανεφοδιασμό ευκολότερο, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί τους κινδύνους διαρροών αερίων και καυσίμου.

​​​​

HI-FI 360°

Το ηχοσύστημα του νέου Ypsilon έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το εσωτερικό του. Τα ηχεία έχουν τοποθετηθεί έτσι, ώστε να εξασφαλίζουν στο χώρο τέλειο ηχητικό αποτέλεσμα 360°, προσφέροντας παράλληλα μία ηχητική εμπειρία που δεν έχετε ξαναζήσει ποτέ.​​​​​​

EASY PARKING

Ημιαυτόματο σύστημα παρκαρίσματος που βοηθά τον οδηγό να εντοπίσει τον κατάλληλο χώρο στάθμευσης και στη συνέχεια αναλαμβάνει το παρκάρισμα, εκτελώντας τους απαραίτητους χειρισμούς στο τιμόνι.

BLUE&ME™ TOM TOM LIVE

Σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη αφής 4.3” υψηλής ευκρίνειας, που ενσωματώνει όλα τα πλεονεκτήματα και τις ευκολίες της τεχνολογίας BLUE&ME™. Επιπλέον, η ενσωματωμένη κάρτα SIM σας εξασφαλίζει πρόσβαση σε εφαρμογές μέσω διαδικτύου: πληροφορίες για την κυκλοφορία - που ανανεώνονται κάθε 2 λεπτά - τον καιρό, σημεία ψυχαγωγίας και πολλά ακόμα.​​​​​​​​​​

 • INTRO
 • LED ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ
 • SMART FUEL
 • HI-FI 360°
 • EASY PARKING
 • BLUE&ME™ TOM TOM LIVE

Στυλ φτιαγμενο στα μετρα σας

#HtmlContent#
Lancia Jeep Hellas SA, Λ. Κηφισίας 240-242, Χαλάνδρι. Τ. 2106700800 info@lancia-jeep.gr